Så såg vår midsommarafton ut så här. Semestern hade börjat och jag skulle vara hemma hela sommaren, tog fem veckor föräldraledigt också. Det var helt underbart att kunna vara ledig så. I år har jag sen semester och jag hoppas att det blir bra väder.
Dagens frukost är samma nu som då: vaniljyoghurt, jordgubbar och valnötter. Riktig sommarfrukost!
Jag jobbar till två och sen i eftermiddag kommer Laura och brorsan hit och då ska vi träna lite och därefter äta god mat.
Glad Midsommar allesammans!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: