Jag klev ut på fotbollsplan idag med en riktigt dålig känsla och ett självförtroende nere i botten. Jag gjorde inga felbedömningar och hade egentligen flyt men det var just känslan som inte var bra. Glad blev jag i alla fall när jag efter matchen fick höra att det var en bra insats, av hela teamet ska jag lägga till så nu kan jag ta sommarlov med en bra känsla.
Vi har haft en riktig utedag, barnen sprang i vattenspridaren först och sen blåste vi upp poolen som barnen badade i. Första riktiga sommardagen, jag låg på gräsmattan och läste dagens tidning.

Det var perfekt väder för att grilla så det gjorde vi ikväll. Alldeles strax ska vi hugga in på våra bananer. Grillad banan med choklad och glass är ju bara så gott.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Gud så härligt ni ser ut att ha haft det 😀

  2. avatar

    Alltid roligt när man får uppskattning, och särskilt när man behöver det som mest!:) Så härligt, njut av solen och grillat nu! Gott med banan och choklad, en riktig klassiker. Här fick vi också sol idag, hurra sommaren!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: