Kusinerna som börjar hittar varandra mer och mer. Så roligt att se dem prata och leka med varandra.
Vi har firat att Rickards lillebror tagit studenten. Alla kusinerna var där, det är kul att ses alla tillsammans så där. Massor med mat och tårta bjöds det på. Vi hade lite bråttom iväg sen då vi skulle iväg och döma fotboll, Rickards andra provmatch. Det gick helt okej och jag lärde mig massor idag. Det skedde två situationer som jag aldrig varit med om förut och nästa gång det händer kommer jag veta vad jag ska göra. Den ena situationen blev precis som den skulle bli och den andra tar jag med mig. En lärorik match!
Jag tog också studenten från den här skolan. Fast jag gick inte just i den delen som ni ser bakom familjen utan jag gick i gamla skolan borta vid klostret. Men nostalgisk blev jag ändå då stallarna och lagårn´ fortfarande är på samma ställe.
En studentmössetårta såklart, vad annars liksom. Den var riktigt god!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: