27 mars 2023

Helvila…

Fyndade nya träningstights igår på Stadium outlet. Är sugen på likadana fast i grått. De är så snygga. Lite kul är det allt att jag kan ha xs i det här. Kanske är smalare än vad jag ser mig som…
… Går inte för mig. Nu har vi precis avklarat ett pass pilates för mage och ett för rumpa/lår, totalt en halvtimme. Det bränner rätt bra måste jag säga. De här programmen har jag kört idag:
Jag tänker hela tiden att jag ska testa andra program med andra instruktörer men jag är lite rädd för att jag ska tycka att det var slöseri med tid. Med dessa två vet jag garanterat att det kommer kännas på de ställen som jag vill.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: