26 mars 2023

Måndag

Den nya veckan startade med städning av lekrummet och en stund senare kom Caroline och hennes son hit. Rickard bakade en kladdkaka så efter ett pass pilates tillsammans blev det min frukost. Nyttigt eller hur! 😀 Kladdkakan blev så där god och kladdig som den ska vara, lite som varm smet inuti. Mums!
De var här ett par timmar och sen sov jag en stund, välbehövligt då det är si och så med sömnen.
Så här ser den här tjejen ut idag. Träningsklädd så klart. Skönast att ha när man bara skrotar hemma. Nu ska vi äta en sen lunch. Hopppas ni har en härlig dag.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Måndag

  1. Det är väl inte så dumt att vara träningsklädd då man bara skrotar omkring hemma.
    Fin bild.
    Ha en jättefin fortsatt vecka.
    Hejsvejs

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: