Årets midsommarfton startade med regn, rusk och jobb. Jag tycker det är roligt att jobba storhelger, det händer lite och alla är lite extra glada. 
Efter jobbet åkte jag hem och Ida fick sin midsommarpresent. Grabbarna ska få välja något i affären istället då det är så svårt att köpa till dem. Ida gillade verkligen sina kläder och har haft på sig dem hela dagen, precis som jag trodde. (När ska man egentligen använda dem och dom?)

Efter lite städande och grejande kom Laura och Marcus (min bror, vet inte om jag skrivit någon gång att han heter det), planen var först träna lite och sen grilla och ha en rolig kväll tillsammans. Vi sprang en femma och det duggade hela tiden och när vi kom hem så öppnade sig himlen i princip, glad att vi inte väntade med att springa. Det var segt idag, riktigt tunga ben. När vi kom in tränade vi lite pilates allihop.
Tog sen tag i maten, jag är grillmästaren här! Skinkstek och baconinlindad sparris, en smarrig sallad och min hemgjorda potatissallad. Det kan inte bli annat än lyckat! Så gott!
 
Efterrätten, jordgubbar är så midsommar, det hör till! Laura hade även bakat så goda brownies med vit choklad i. Måste ta receptet nästa gång vi ses. 
 
 
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Gottit & mysigt på er Midsommar ♡ …

 2. avatar

  Låter som en lyckad midsommarafton. Trots vädret!

 3. avatar

  Hoppas ni hade en mysig midsommar 🙂

 4. avatar

  Mums så mycket gott 🙂
  Låter som ni har haft en bra midsommar, trots regnet.
  Duktiga ni är med träningen.
  Kram Pia

 5. avatar

  Härligt! Jag var oxå ut och sprang igår på midsommar. Dock i sol, inte regn.

 6. avatar

  Såg härligt ut! 🙂 Som svar på din fråga: Man ska aldrig använda ’dom’ utan det är antingen ’dem’ eller ’de’ som gäller 🙂 ’De’ är subjekt (precis som vi, han, hon) och ’dem’ är objekt (precis som oss, honom, henne). Haha, mvh svenskanörden 😉

 7. avatar

  åh! Jordgubbar och glass! Fan va gott! give me!! ^^
  allt bra med dig så här lördagen efter midsommarafton? 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: