Rickard har aldrig gillat pilates men nu har han ändrat sig. Två pass har vi kört tillsammans men jag får skrattattacker ibland då hans teknik bitvis ser riktigt rolig ut.
Övningen på bilden ovan har jag kört mellan varven sedan i somras. Det roliga är att nu efter alla pass med pilates behöver jag inte hålla i händerna längre utan kan göra några situps utan hjälp. Den här övningen är en bra värdemätare på hur bra pilatesträningen faktiskt är och hur stark core jag fått. 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ser kul ut! Och starkt! Undra om jag kan få min man till det?

  1. avatar
   säger:

   Du får testa. 😃

 2. avatar

  Du TYP bääär en hel karl? : )

 3. avatar
  säger:

  Tack för kommentaren. Tyvärr går det allt sämre vad gäller måendet, men jag kämpat vidare..
  kramar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: