7 december 2023

Det blev visst junior

Dagens match, som jag hade ställt in mig på skulle vara tjejer mot killar, var grabbar som spelar i juniorserierna. Det blev högt tempo och bitvis tufft spel, men hade matchen under kontroll. Jag släppte en riktigt fin fördel som det blev mål på. Sådant är alltid roligt och ger en extra kick. Skoj att vara igång igen även som domare.
Lite potatisbullar får vara snabb återhämtning för vid halv två ska vi iväg och träna med Laura. Hoppas ni har en solig dag, vårkänslorna spritter i kroppen på mig.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Det blev visst junior

Lämna ett svar

%d