Humör: Bra men trött. Jag är inne i en tuff period med många pass på jobbet och också mycket att göra där. Jag ser fram mot min lediga dag imorgon innan jag går på helgens pass.
Borde göra: Städa, dammråttorna växer i hörnen men det låtsas jag att jag inte ser just nu.
Dagens träning: Styrka och kondition med Rickard, Laura och Marcus. 6,4 km jogg varvat med grodhopp, utfall, maxfartsintervaller på platt mark och i backe.
(En gammal bild men passar in inlägget då bilden är från samma ställe vi sprang idag.)
Dagens kläder: Stickad tröja från Lindex och löpartights. (Så klart, vad annars?)
Väder: Grått och blåsigt
Dagens todo: Jobba och träna
Dagens vill ha: Nya träningskläder
Bilder: HM.com
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    snygga kläder ja rosa är ju en favorit 🙂 blir väl nya till hösten 🙂 ha en fin lördag kram på dig

  2. avatar

    Nya träningskläder vore inte fel! Bra träningspass!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: