5 december 2023

Fantastiskt vårväder

Jag tog en promenad längs med ån förut. Löpare trängs med de som går. En tjej jag mötte sprang i bara linne på överkroppen. Då är det vår. Jag inser att det kan komma bakslag men idag njuter jag av vädret.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fantastiskt vårväder

  1. Det har varit fantastiskt väder på Gotland också men i te riktigt så varmt. Men kaffe har intagits utomhus för första gången iår. Tjoho!
    /P

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: