Vi sprang fyrahundringar på bana idag. Jag hade glömt bort hur jobbigt det är att springa dessa intervaller men det blev ett bra pass med pigga ben. 10 intervaller sprang vi i solen, det var härligt och ett bra tempo blev det: 4,35min/km Idag har jag bestämt mig på riktigt, nu är jag trött på mitt missnöje med min kropp och mitt ätande så nu ska jag bara göra det jag vet att jag mår bra av. Träna och äta rätt och försöka att inte noja så mycket.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Lycka till !!
  Ha det gott!
  Kramis bia

 2. avatar

  Så bra! Jag har precis också börjat tänka om med mat och träning för att må bättre! Blir inspirerad till att börja löpa efter dina inlägg 🙂

  1. avatar
   säger:

   Men tack söta du.

 3. avatar

  Vad duktig du är!! Riktigt impad 🙂 Kram Annika

 4. avatar

  Hejja dej! Så himla skönt när man väl är igång, tränar man så kommer matbiten automatiskt tycker jag- man vill inte sabba träningen genom att äta kasst! Lycka till och heja!

  1. avatar
   säger:

   Jo men så är det. Igår hade jag ingen lust alls att trycka i mig en massa bara för att.

 5. avatar

  Bra jobbat 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: