God morgon måndag och ny vecka igen, sista i mars. Jag jobbar några timmar idag och sen tar jag ledigt efter helgen. Jag känner mig ganska pigg ändå trots att jag och Rickard låg och pratade lite för länge igår kväll. Ikväll ska jag till Åtvidaberg och döma match som assisterande. Det var några dagar sedan nu så jag är väldigt sugen på att ge mig ut på plan igen. Hoppas att ni får en bra dag.
Kikade i arkivet, 30 mars 2012, då var det fredag och Ida var så här liten.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ja, vart tog mars vägen? Snart april allaredan… Jösses vad tiden skenar!
  sv: Just nu är på på ön Hawaii (även kallad The big Island) i staten Hawaii, USA. Fantastiskt fint här! 🙂

 2. avatar

  En riktig liten gullunge.

 3. avatar

  Sicken liten sötpia , lilla Ida. Fast ja lite större lär hon vara nu då, men säkert lika charmig och söt. Fotbolls domare – ja har en grabb som sysslar med de också. Själv dömer jag varken fortboll eller någon annan 🙂
  Kramiz

 4. avatar
  säger:

  Sån sötnos!

 5. avatar

  Men åhh, vilken sötis. Mosters knyte heter också Ida. Håller på att skriva en sagobok om Ida och trollet.
  kramisen

 6. avatar

  Låter härligt med lite ledighet! Påsk är mysigt!
  Vilken liten sötnos du visar! Kul att titta tillbaka på gamla bilder!
  Kram Malin

 7. avatar

  Ja, månaderna går fort nu! Snart är det sommar igen 🙂 Vilken söt bild!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: