Lördagen startade med snökaos här där vi bor. Jag blev rädd när jag kikade ut genom fönstret igår och såg snön, vi som bytt till sommardäck…. Men resan gick bra och vi (regioncoach och coacherna i småland och skåne) hade en riktigt bra dag med mycket inspiration och utbyte av erfarenheter. Jag känner mig alltid så taggad när jag kommer hem från en träff.
Idag har jag jobbat och efter jobbet åkte jag och tittade på Marcus när han assisterade och efter det var det dags för mig att åka iväg och döma träningsmatch i div6 herrar. Jag var inte inställd på matchbilden men jag hade matchen under kontroll. Jag fick även ett kvitto på min form som är riktigt bra. Det är stor skillnad mot förra div6matchen som jag hade innan sommaren förra året. Nöjd tjej!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag har tagit hjälp av en PT. Har problem med ryggen så jag tränar blandat styrketräning och blandat kondition – verkligen kul att komma igång igen. Har alltid varit vältränad men senaste åren har jag inte prioriterat det tyvärr. Men det är aldrig försent att börja om :-).

 2. avatar

  Skönt att det gick bra trots sommardäcken 🙂
  Ja att höra hjärtana var så mysigt 🙂

 3. avatar

  Vi fick också en massa snö – bläää! Men det verkar vara på väg bort nu.
  Läbbigt med sommardäck, jag har inte bytt än som tur är.
  Vad kul att du är i bra form. Jag har precis börjat träna igen, så det lär väl ta ett tag innan jag kommer i bra form :-).
  Kram Malin

  1. avatar
   säger:

   Nä det var inte alls kul att köra på sommardäck men resan gick bra. Vad tränar du?

 4. avatar

  Alltså åh hatar snö!! Vill ha vår nu 🙂

  1. avatar
   säger:

   Jag vill också ha vår!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: