Idag hade jag min tuffaste match som domare. Ett derby i herrar division6. Det regnade nästan hela matchen så planen blev som en skridskobana där det blev en hel del tuffa situationer. Under den här matchen blev jag flera erfarenheter rikare. Tufft men roligt. Nya tag blir det nu inför i morgon när jag ska assistera Rickard i herrar div 4.
Efter matchen åkte vi hem till mina föräldrar och firade Mors Dag så här dagen innan. Jag köpte med mig en hortensia till mamma och det var lite roligt för mammas pappa gav alltid hennes mamma en hortensia varje Mors Dag. Jag har aldrig träffat mina morföräldrar, de dog när mamma var ung. Jag kommer ihåg när jag var runt tio-årsåldern, vi var hos min mammas syster och jag grät helt hysteriskt över hur gärna jag ville träffa min mormor och att det inte gick.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Hejja dig! Förstår att det var tufft att döma i regnet!

 2. avatar
  säger:

  Här är det storm och regnskurarna har löst av varann i helgen.
  Ha en skön måndag och en bra början på nya veckan.
  Kram på dig. ☺

 3. avatar
  säger:

  Härligt att höra!!

 4. avatar

  Hoppas verkligen att de är snälla mot dej, där ute på plan? Det är mycket snack om domarhat just nu och det är det jag syftar på. Jag beundrar ditt mod.
  /P

 5. avatar
  säger:

  Bor du i Skåne eller nåt annat ställe som har hyfsat svala vintrar så kan du sätta ut helt vanliga hortensior i trädgården, det har jag gjort och den har stått i fem år nu och blivit en härlig buske!

 6. avatar
  säger:

  Jo, det regnade en del även här igår… Hoppas matchen idag går bra också=)

 7. avatar

  Förstår att det måste vara trist att inte ha träffat din mormor. Jag hade förmånen att ha kvar alla till vuxen ålder, förutom morfar. Nu är det "bara" farfar kvar.

  1. avatar
   säger:

   Ja det är jättetrist…

 8. avatar

  Smarrigt! Tur att jag precis har ätit frukost, så då slipper jag dräggel i tangentbordet 🙂

  1. avatar
   säger:

   Haha, ja det är tur det. 😀

 9. avatar
  säger:

  Jag beundrar alla fotbollsdomare. Att klara pressen från spelare och publik verkar tufft!

  1. avatar
   säger:

   Det är jättesvårt men samtidigt är det roligt. En riktig utmaning. Särskilt jag som tjej att ge mig ut och döma herrfotboll.

 10. avatar

  mums

 11. avatar

  Hortensia är en väldigt vacker och tacksam blomma som står sig i längden!

 12. avatar
  säger:

  Tufft att vara fotbollsdomare, men roligt också. Hoppas du får bra stöd.
  Vad fint att ge din mamma en hortensia, en av mina favoritblommor och trevligt att fira "mors dag". Maten såg väldigt god ut.

 13. avatar

  det ser gott ut, fin tradition med hortensia.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: