Jag har inte haft någon aptit sen jag avslutade min antibiotikakur och nu har jag tappat ett kilo till. Det känns inte så särskilt hälsosamt att ha gått ner två kilo i vikt och tappat centimetrar runt mage och så där på bara en vecka. Ingenting smakar gott, inte ens mammas potatissallad som jag i vanliga fall älskar fick mig att få i mig så mycket som jag behöver. Det här är inte bra. Försökt googla lite tips på hur jag kan få ordning på mig själv men det verkar inte särskilt vanligt att inte kunna äta efter antibiotikakur.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Låter inte alls bra, hoppas att det blir bättre snart!

  1. avatar
   säger:

   Tack, det har blivit bättre.

 2. avatar

  Men vad jobbigt! Jag har nog aldrig haft apitproblem så har tyvärr inga råd att ge dig….hoppas det ger med sig.

 3. avatar

  Men va trist! Hoppas det blir bättre snart!

 4. avatar
  säger:

  Usch vad jobbigt, hoppas det blir bättre jätte snart, Kram!

 5. avatar

  Åh så gott!

 6. avatar

  Hoppas att du får matlusten tillbaka inom kort.
  Svar: Tack för ditt beröm.
  Kram

 7. avatar
  säger:

  Jag fick lite trubbel med aptiten efter en antibiotikakur. Eller snarare, jag blev illamående så fort mat kom i närheten. Jag provade åksjuketabletter (mot läkarens inrådan ska noteras) mot illamåendet och sen blev det faktiskt bättre. Sen har min aptit inte varit på topp på åtta år men ja det blev bättre.
  kramar

 8. avatar

  Vad jobbigt! Hoppas det går över snart.

 9. avatar
  säger:

  Det lät ju inte bra, hoppas du får i ordning på det snart så det inte blir farligt

 10. avatar
  säger:

  Usch, vad jobbigt det låter! Är det bara mat eller är det svårt att dricka också? Antar att du redan provat shakes och drickyoghurt istället för vanlig mat, men om inte är det är tips. Hoppas aptiten kommer tillbaka snart!

 11. avatar

  USch gumman – hoppas du får bukt med det snart! KRAMAR

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: