För ett år sedan skrev jag så här: ”Idag känner jag mig så förvirrad. Antar att det inte är meningen att jag ska förstå allt men idag får jag ingen ordning på tankarna som snurrar i huvudet. Det är tungt och jag vet inte hur jag ska lösa vissa saker, om det går att lösa och om det inte går hur jag i sånafall ska lära mig att hantera det på ett vettigt sätt.
Det är rätt skönt att så här ett år senare känna att just det här som jag skrev om då faktiskt har löst sig. Tiden förändrar verkligen saker och ting.
Idag har jag träffat en vän, det var inte svårt att prata bort några timmar, tränat pilates. Jag skulle dömt en match ikväll men ena laget lämnade WO så det blev inget av det. Istället spelade hela familjen volleyboll i trädgården, det var så roligt! Lite korv med bröd till kvällsmat och så matchtillsättning. Derbyt mellan Djurgården – AIK har varit på i bakgrunden. Själva matchen var väldigt snäll för att vara ett derby, sen beter sig ju publiken som vanligt med bengaler och så där. Jag tycker det är så dålig stil av dem! En typisk kväll hos oss iallafall. Fotboll, fotboll och så lite mer fotboll….  
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: