Gårdagens match gick hur bra som helst. Fick riktigt bra omdöme av observatören vilket var riktigt roligt. Jag har ju tänkt så länge att jag inte kan döma damfotboll men det kan jag.
Jag är så trött idag, kunde inte sova i natt, kombinationen en tupplur på dagen och match på kvällen gjorde att John Blund inte ville komma till mig. När jag väl somnade så sov jag oroligt och vaknade vid tre och var då klarvaken igen. Suck, varför blir det så här hela tiden?
Idag har jag jobbat, tagit en promenad längs med promenadstråket på jobbet med fina Malin som jag var handledare åt i höstas när hon hade praktik hos oss. Grymt kul att ses igen!
Efter jobb pallrade jag mig iväg för att assistera i damer div 1. Vi var ett helt tjejteam, med en domare från Jönköping som jag klickade med direkt. Vi hade kul! Nu är jag riktigt trött, Ida sover och grabbarna spelar tv-spel. Jag ska bara slappa.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  vi gick steg 2 tillsammans och kursen i våras, Hon är härlig som bara den! Kul att det går bra med dömningen 😀 du är grym

 2. avatar
  säger:

  Var det Malaki eller? 😀

  1. avatar
   säger:

   Ja, det var det. 😃

 3. avatar

  Vad kul att det gick bra! 🙂

 4. avatar
  säger:

  Är det Div. 1 du dömer på i stort, eller var det bara den matchen?
  Vilka möttes? 🙂

  1. avatar
   säger:

   Nej, jag dömer i stort sett bara herrfotboll, div 6 som domare och div 4 som assisterande. Ibland dömer jag damer div 1 som assisterande också.

 5. avatar
  säger:

  Du ser ju ALLT UTOM TRÖTT ut!:))

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: