Den här veckan har jag inte löptränat något utöver det som varit på matcherna. I måndags och i torsdags var jag ad och idag var jag domare i klass 2. Det kändes inte bra idag, det var på naturgräs, det hade precis regnat så planen var tungsprungen. Det blir så konstiga situationer på såna matcher så jag är inte nöjd. I onsdags cyklade jag tur och retur till jobbet, det var motvind så jag fick trampa på bra.
 Fyra pass pilates har det också blivit. Nästa träningsvecka startar med ett pass på löparbana, på onsdag blir det match med observatör, damer faktiskt. Som domare har jag inte dömt någon damfotboll sen början på förra året så det blir spännande.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  I love the hundred ❤

 2. avatar
  säger:

  Så roligt med fotboll 🙂

  1. avatar
   säger:

   Det är jätteroligt. Men svårt också.

 3. avatar
  säger:

  Det var väl en bra vecka 🙂
  Jag gillar mest att lista vad jag gjort, för att jag ska få lite struktur på det hela och att jag själv ska se vad jag gjort. Oftast har jag rört på mig mer än vad jag trott!
  Ha det gott!
  Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: