Godmorgon. Burr vad kallt det är var imorse när jag var ute hos kaninen. Jag älskar hösten men idag är det en sådan här dag då jag verkligen inte längtar efter kallare dagar och vinter.
Vi har beställt grejer till Idas kalas i nästa vecka, om en stund ska det springas ett gäng intervaller och sen jobbar jag kväll. Hoppas ni får en bra dag! 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: