Jag tycker det är kul att ha en ny adventsljusstake varje år. Jag tittade i mitt arkiv hur ljusstakarna har sett ut genom åren.
2015 Årets. Den lätt finaste. Jag är verkligen inne i en guldperiod, har alltid varit silvertjej men det är ändrat nu. En vanlig bricka och guldiga ljusstakar, kottar och så dubbelhäftande tejp så ”snön” fastnar och inte far omkring.  
2014 Grön mossa och blockljus
2013 Sten, pärlor, kuber och vanliga kronljus.
2012  Lite mer traditionell stil (och tråkig). Svampar och äpplen. Inspirationen med sockerbitarna fick jag från jobbet. Snyggt med blommig vaxduk mitt i vintern…
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag vill aldrig heller köra samma. Om jag använder samma ljusstake kör jag olika dekorationer =) I år sålde jag faktiskt två adventsljusstakar jag haft i ett par år, då jag är trött på dem. Jag brukar dock oftast ha 2, en med smalare typ kronljus på matbordet och sen en med blockljus på soffbordet som man kan ha tänd lite längre =)

  1. avatar

   Det är ju så mysigt att tända ljus!

 2. avatar

  tycker o xå mina blir lite olika vart år man får nya ideer.
  ha en fin start på veckan kram

 3. avatar

  Vad mysigt ni har det 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: