2 april 2023

Ett intervallpass

Det var fullt ös idag med städning och förberedande av fika och inför morgondagen så för enkelhetens skull sprang jag dagens träningspass på löpbandet. Snabba intervaller blev det idag:

16km/h á 45sek*5
16,4km/h á 35 sek*5
17km/h á 30sek*5
18km/h 25 sek*5

En minut vila mellan varje. Om jag jämför med förra gången jag sprang samma typ av intervaller kändes det mycket bättre idag. Det här med löpning beror verkligen på dagsformen hur det känns. Det var riktigt jobbigt men samtidigt hanterbart och jag hade inte alls den där känslan av att vilja ge upp. Känns bra!
 
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett intervallpass

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: