Idag har vi haft kalas för lillfian. Tre kompisar från dagis kom och så kusinerna. Det var ett alldeles lagom kalas. Alex hjälpte till med att fixa godispåsarna medan Ida sprang runt och busade.
Förväntan under förberedelserna. Jag sa till Ida att idag kommer det barn hit på kalas och hennes ögon sa ungefär att ”det tror jag när jag ser det”.
Temat för dagen var Askungen. Hade det funnits Törnrosa hade vi nog kört på det, den filmen rullar varje dag.
Ida var så blyg när barnen kom men tinade upp efter en liten stund. Det bjöds på glass och hemgjorda bullar. Ida fick playdoh så det satt tjejerna med, fem små töser på rad. Det såg så gulligt ut. Eftersom jag inte vet om det är okej att de andra barnen är med på bloggen så tar jag inte med de bilderna.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så fint och mysigt det ser ut!

  2. avatar

    För min systers tös är det Frost som gäller, får se vad vår tös fastnar för sedan =D. Grattis till er tös

Kommentera

%d bloggare gillar detta: