Jag jobbade några timmar och när jag kom hem så kom mamma, pappa och brorsan hit för lite FarsDags fika. Pappa har inte varit här på väldigt länge så det var roligt att han kom en sväng. En myseftermiddag!
Ännu mer mys blir det om en stund när jag och Rickard åker och tittar på nya James Bond-filmen Spectre. Har ni sett den?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så fint du gjort och lussekatter redan så smarrigt:) kram

  2. avatar

    Wow vilken tårta! Och är det redan lussebullar jag ser? Va gott! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: