Redan november och vilken fin början på månaden det har varit, särskilt igår, vilket väder. Det är lite skillnad mot november förra året.
Jag tog ett extrapass idag och har jobbat på en annan våning. Jag känner mig lite aningens lost när jag är på en annan våning så där men det går bra. Jag är ledig imorgon och så jobbar jag torsdag och ett extrapass på fredag och så söndag några timmar. Det är en alldeles lagom arbetsvecka känner jag.
Nu ska jag ställa mig och laga mat till barnen, ikväll blir det något så ovanligt som spagetti och köttfärssås. Hoppas att ni haft en bra dag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Åh vilka snygga kläder! Det är ju så kul att köpa nya träningskläder 🙂

    1. avatar

      Det tycker jag med. Jag behöver verkligen inget nytt nu, Garderoben svämmar över av träningskläder.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: