Det var så regnigt och ruskigt idag, en perfekt dag för att tända mängder med ljus och sätta en deg. Lussekatter fick jag ett akut sug efter så idag har jag tjuvstartat julstöket.
Med degen fick jag hjälp av Ida men det är tungt för henne att röra i sån stor deg så jag fick hjälpa till lite.
Medan degen jäste tränade jag men det kommer i ett eget inlägg sedan.
Jag fick hjälp av både Alex och Ida att baka ut lussekatterna. Ida var så rolig och kallade dom för ”jusselkattej”


Ida gjorde sin egen variant. Hon var med mig hela tiden och bakade medan Alex snabbt ville göra något annat. En mysig stund tillsammans med barnen blev det.
Det blev en rejäl sats och mums så goda de blev! Perfekta tycker jag. I eftermiddags kom mamma och brorsan hit. Det var dags för att öva på julsånger igen. Jag skulle vilja sjunga mer i stämmor än vad vi redan gör men när jag inte kan läsa noter så blir det svårt.
Årets första julmust slank ner.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Mumsigt med Lussekatter .:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: