5 december 2023

Just dance

Samuel fick ett Xboxone för ett tag sedan. Idag ramlade ett spel ner i brevlådan: just dance 2016. Jag har velat spela det ända sedan vi köpte konsolen men av olika anledningar har vi skjutit upp det. Helt seriöst så var det den roligaste hemmaaktiviteten vi gjort. Det kommer lätt bli många fler tillfällen.
I bakgrunden kom visst mamma med. Hon och brorsan har varit här på eftermiddagen och övat julsånger. Men så glad var jag iallafall över fyra på rad vunna danser. Inte illa av en tjej som verkligen inte har varken takt eller rytm i kroppen. Men efter fjärde vinsten sa grabbarna att jag inte fick vara med så då fick jag stå bredvid ett par danser.

Det var riktigt roligt, vi spelade i nästan två timmar.
Samuel tyckte att jag och Rickard skulle köra ett par danser med och lagom när vi stod som bäst och dansade kom kvällens besök. De hade nog lite roligt åt oss men det bjuder jag på.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Just dance

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: