29 november 2023

Klätterapan

Nu kommer ni kanske få en skrattattack men häromdagen testade vi en parövning (ni som följer mig på instagram har redan sett klippet, @hannafialotta. Min profil är öppen.) Klätterapan heter den och går ut på att man ska klättra ett varv, börja som på bilden ovan och sen ska du förflytta dig runt genom att klättra. Det kräver en del styrka att dels hålla sig kvar och också för att ta sig runt. För den som bär krävs det inte bara styrka utan också balans eftersom personen ska bära upp både sin egen kroppsvikt och den som ”hänger”.
Övningen är riktigt rolig och inbjuder till många skratt…..
Tada, ett varv och grymt kul har vi haft under tiden.
Vill du har fler tips på roliga parövningar kan du alltid kontakta Rickard www.konditionochstyrka.se. Eller så gillar du hans sida på facebook. <<LÄNK

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Klätterapan

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: