Det är inte så dumt att komma hem till hela huset fullt med tända ljus, en vacker blomma och uppskuren frukt. Jag har jobbat ikväll och känner mig så seg. Sängdags tidigt kanske.
Idag är det för övrigt 4 år sedan Ida var beräknad att komma. Så här såg jag ut då. Tjock och glad. 😀 Eller glad var jag inte. Jag var så inställd på att Ida skulle komma tidigare än beräknat så varje dag jag gick över tiden kändes som hela graviditeten. Tio dagar lät hon oss vänta, sen när det väl startade gjorde det med att vattnet gick a la hollywoofilm.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: