Jag är uppvuxen i en kristen familj och har tron med mig sedan barnsben. Jag läste på Hej Sonja´s blogg att hon mött Gud och blivit kristen. Jag kommer själv ihåg känslan när jag tog beslutet att verkligen tro. Jag minns att jag kände mig som en ny människa, så där sprudlande, lycklig och helt säker på att jag valt rätt. Hur fantastiskt det var och hur trygg jag kände mig.
Just nu är jag ganska långt från Gud och hennes inlägg väckte återigen den där längtan som finns kvar inom mig men som sitter så djupt in. Åh vad jag återigen vill komma in i det här med att sjunga lovsånger, be och läsa Bibeln för jag vet hur bra jag mår av det.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Det är skönt när man hittar det som man mår bra utav. Tycker att du ska ta upp ditt troende igen om du mår bra av det<3

  2. avatar

    Vi är precis i samma du och jag, har inte gått till kyrkan på flera år och jag vill vara kristen och vara där jag var men nåt som spärrar mig

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: