29 november 2023

#Pray for Paris

Glädjen över en härlig lördag försvinner när jag tittar sociala medier och ser det fruktansvärda som hänt i Paris. Jag blir så illa berörd. Det är obeskrivligt. Vad är det för människor som tar sig rätten att förändra andra människors liv för alltid? Mina tankar går till de drabbade och deras anhöriga.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “#Pray for Paris

  1. Ja, visst känns det lite som att man går på sparlåga idag. Det gör ont i mig att sådant här kan hända, tänker som du på alla drabbade och förfasar mig över hur ond världen är just nu! Var ska detta sluta?

  2. Ja fruktansvärt, oskyldiga människor. Vad är det som gör människor till mördare? Förstår inte. Min dotter skulle flytta till Paris, från Hawaii. Kommer hem istället.
    Jag sjunger i en gospelkör. Så underbart. Ha en så bra Helg ni kan. Kram Inger

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: