Gårdagens träningspass squash, styrketräning, stretching och så hemgjord pizza till kvällsmat.
Idag sov jag länge och så åkte vi på förmiddagsmötet i pingstkyrkan. Det var väldigt länge sedan jag var där så det var kul att träffa alla igen. Samuel har varit med kompisar hela helgen och idag åkte han till en annan kompis. Snacka om att ha blivit stor, jag får aldrig se honom längre.
Alexander är hos en kompis så när vi hämtar honom blir det en fika och sen när vi kommer hem ska det bli familjetid. Det är Samuel och Rickards tur att laga mat, får se vad de hittar på.
Har ni haft en bra dag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så skön helg, mysigt med kyrkan, samt gott med hemmagjord pizza ocjh träna på det =D

  2. avatar

    super lycka 😀

  3. avatar

    Vill också äta pizza! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: