29 november 2023

Spectre


Ikväll var vi och såg Spectre på bio men först åt vi den traditionsenliga kebabtallriken på Hakepi. Efter maten så gick vi en promenad upp till domkyrkan och tillbaka. När vi är utanför biografen kommer en medelålders farbror körandes i sin bil och frågar om vart ett ställe ligger. Jag svarar men han kör på en gågata så tänker att det får han ju inte göra. Hans svar är ”jag är hotellgäst så det får jag”. Min första tanke var goddag yxskaft till farbrorn men sen visade det sig att det finns ett garage där som tillhör två hotelll i närheten så kanske att han inte hade fel ändå. Men till mitt försvar ska sägas att han inte frågade om ett garage utan om var ett torg låg. Jaja, lite kul var det allt.

Vad tyckte jag om filmen då? En sak som störde mig var att Bond och skurkarna tålde hur mycket stryk som helst medan den vackra kvinnan svimmade av ett slag. Då tänkte jag direkt att hon inte kan klara sig själv och tvunget måste bli räddad av Bond men sen var det hon som fick rädda honom i en scen så det var ju bra. Annars tyckte jag att filmen är som en typisk Bond-film är: vackra tjejer, biljakter och häftiga stunts. Det var en helt okej film. Jag är lite sugen på att se de tidigare med, har inte sett dem
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Spectre

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: