♥ Innan jag brer mackan brukar jag alltid ta en tugga av brödet. Jag gör det varje gång utan undantag.
♥ När jag städar brukar jag städa genom att lägga allt i en hög på golvet och sortera. Det brukar på det sättet alltid bli stökigare än det var innan och Rickard blir tokig på mig. Jag tycker det fungerar bra så varför sluta. Slutresultatet är det viktiga. Eller hur!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jag är exakt likadan! Blir som ett bombnedslag men ack så bra det blir efter, man sorterar, slänger, sparar – det blir alltid bra tillslut. Ha en fin dag!! 🙂

  2. avatar

    ha ha ha, jag gör likadant när jag städar 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: