31 mars 2023

En blommig temugg

Vilken dag det varit idag, men en bra sådan. Shopping, (bland annat muggen ovan, älskar den) träning och fotopill. Jag har framkallat ett gäng foton som nu fått en en plats på väggen. Jag vill komplettera den med fler foton, det är ju så snyggt. Många bilder på familjen såklart, våra fina barn
Jag läste lite i mitt arkiv och blev så ledsen när jag såg hur dåligt jag mått. Jag funderar på att radera dom inläggen. Jag vill att bloggen ska vara en positiv källa, där man får inspiration och blir peppad. Å andra sidan är det som varit en del av mig och frågan är om jag ska låta det vara kvar ändå. Jag behöver inte läsa det.
Jag och Rickard mötte upp Laura för ett intervallpass ikväll. Det var inte så dumt att göra det med en vacker solnedgång som inramning. Tvåhundrametersintervaller blev det och vilket bra pass vi fick till. Älskar känslan som träningen ger, mindre kul är att höften gör ont. Jag håller tummar och tår att det inte blir en långvarig svacka igen.
Hoppas att ni haft en bra dag!
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En blommig temugg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: