Sitter här i mörkret i soffan med ett gäng tända ljus, en mugg te, datorn och musik som sällskap. Alex och Ida sover och Samuel avslutade för en stund sedan spelet med en kompis. Rickard jobbar i natt så nu har jag kvällen för mig själv.
Jag kände mig så sur eller egentligen mest ledsen tidigare idag men fokus på bra saker vände på det. Så skönt när det är lätt att vända negativa tankar till något positivt istället.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: