Först vill jag rikta ett stort tack till er som tagit er tiden att kommentera mitt inlägg. Jag tycker det är svårt att svara personligt till er alla. Men jag uppskattar verkligen att ni tar er tiden att kommentera och dela med er av era tankar. ♥
Varken jag eller Rickard hade lust eller ork att ställa oss och laga mat. Vi valde mellan tacos eller den lokala pizzerian och det slutade med en kvällspromenad dit. Så mysigt ju att knalla bort dit hela familjen och prata om allt möjligt och bara vara.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: