Boken jag bloggade om häromdagen är helt fantastiskt fin att bara titta i. En sån där bok som jag gärna hade haft framme som inredningsdetalj bara för att den är så vacker.
Första bilden som möter mig när jag öppnar boken är den här. Ett underbart vackert vinterlandskap. Jag vet inte hur det är med er, men när jag ser bilder som den ovan längtar jag efter vinter, snö och minusgrader. En dag i pulkabacken och när vi kommer in alldeles rödmosiga koka varm choklad (med äkta kakao och grädde, ingen oboyvariant här inte.) och äta mackor. Nybakade samma dag helst.
Recepten är enkla att följa och jag kommer lätt prova minst två av recepten. Jag har aldrig sett knäckrecept som det ska vara skorpsmulor i. Har ni det? Det låter så intressant så måste prova. 
Bilderna är vackra och jag tänker på flydda tider, jular från förr. Boken andas gammaldags andra, att ta vara på tiden tillsammans, att det är den som är det viktigaste här i livet. Det är en källa av inspiration, precis som jag trodde att boken skulle vara.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ok den är fin .. den finn på alibris 90 kr fick jag betala

 2. avatar

  Mysig bok du har hittat. Nu blirjag sugen på att göra julgodis. 😊

 3. avatar

  Hej
  Boken verkar underbar!
  Jag vet inte om jag missat det men ska du byta tillbaka till ditt gamla jobb?

 4. avatar

  ÅH! Läser Underbaraclaras blogg och älskar den! Tycker den boken ser riktigt fin ut!

 5. avatar

  Ja, åh vad jag börjar längta att få julpynta och börja koka knäck och Fudge. Vilken härlig bok. Ha en fin kväll. Kram Annika

 6. avatar

  Längtar verkligen till julen! 😀

 7. avatar

  Åh älskar julgodis 😀

 8. avatar

  Awesome! 🙂

 9. avatar

  Nu blir jag sugen på att baka julgodis :)!

 10. avatar

  Det där ser ut som en väldigt mysig bok 🙂

 11. avatar

  Ja den såg verkligen fin ut! Älskar det gammeldagsa.
  Ha en fin eftermiddag /kväll!

 12. avatar

  Vilken rolig bok, jag gillar jul. 🙂

 13. avatar

  Åh, va härligt! Jag älskar mat/bak böcker!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: