29 november 2023

Ida´s place

Jag har passat på att städa ordentligt så här på min lediga dag. Jag har bara hunnit med halva huset, Idas rum, hallen och garderoberna där har fått sig en riktig genomgång, likaså köket och tvättstugan. Nu är det bara resten kvar, grabbarnas rum, badrummet och sovrummet. Men det får bli en annan dag. Det brukar vara så att jag orkar städa ungefär hälften och sen ger jag upp för dagen.
Ida älskar sitt rum och att vara där inne och styra. Förra sommaren började jag renovera hennes dockskåp men jag tappade lite lust och inspiration men den börjar komma tillbaka. Det finns så många tapeter kvar från när de tapetserade om här så jag tänker mig att jag kan använda dessa till skåpet.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ida´s place

  1. Duktiga du som städat, det skulle behövas här hemma också…men det får vänta till jag har en längre ledighet….
    Nu dags för jobb igen…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: