Igår använde vi våra utemöbler för första gången, i oktober liksom. Vi beställde på rean och sen tog det flera veckor innan de kom. (Beställ inte från trademax om ni vill ha snabb leverans). En mugg te och filten från Jysk höll oss varma. Det var så härligt att kunna sitta ute och njuta av solen och barnens lek och glädje. En sådan där dag som jag bevarar närmast mitt hjärta, ett minne att ta fram när det är som mörkast, kallast och regnigast.
 
Jag har jobbat idag och det kändes segt och tungt. Det var en lugn dag. På måndag går jag tillbaka till mitt gamla jobb och det känns bra. Det ska bli roligt att träffa alla igen samtidigt som jag kommer sakna alla nya människor som jag träffat.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vad skönt att gå tillbaka till sitt gamla jobb! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: