Jag tror att alla småbarnsföräldrar kan skriva under på ordspråket ovan. Igår städade jag vardagsrummet och idag såg det ut som att jag inte städat på en vecka. Hela huset doftar nystädat och vaniljljus, älskar det. Jag har sjunkit ner i soffan nu och tänker inte göra många mer knop ikväll. Barnen sover, Samuel är hos sin biopappa och Rickard jobbar natt. Jag njuter av lugnet och att kunna göra det som intresserar bara mig. Har ni haft en bra dag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Hej oj vad jag kände igen mig i det, men så är det ju jag städar och efter kommer lillan och drar ner allt som jag just plockat. Men de är ju för underbara dessa små =)

  2. avatar

    Ha ha, ja det är kul så länge det varar.
    Fin blogg du har. / Nilla

Kommentera

%d bloggare gillar detta: