Den här dagen startade med att jag försov mig, efter några timmars jobb fick jag ett tråkigt besked och dessutom så kunde jag inte springa de planerade intervallerna då höften satte stopp. En sån där dag när orden ovan är väldigt smarta att ta till för att inte dyka alltför djupt inför saker som egentligen inte är någon katastrof i slutändan.
Jag vill välja att se det positiva istället, vad som än händer. Det finns kanske en mening med att saker och ting sker. En mening som jag inte ser just nu men som kan bli tydlig längre fram. Jag vill tro på det iallafall.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  älskar quotes 😀 sånna texter

 2. avatar

  Ajaj, inte kul! Men ibland är det som sagt välbehövligt att ta till positivt tänkande!
  Kram Lena

 3. avatar

  Låter inte alls som att du haft det roligt, men som du skriver så händer saker för en anledning och man ska se det positiva som faktiskt finns! Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: