Vi har varit på IKEA idag och shoppat lite, bland annat ljus. Nu är hösten här på riktigt och då vill jag tända ljus i princip hela tiden. Det blev besök i andra affärer också och jag hittade en sådan fin filt på Jysk som jag är väldigt sugen på men den fick stanna i affären. Nu ångrar jag mig såklart, den var ju så fin. Vi tog även en fika på Biltema, över förväntan måste jag säga. Deras chokladbiskvier var bara så goda!
Kvällen spenderades på Linköpings arena, LFC mötte Eskilstuna och hade stor chans att knappa in på serieledaren. Dock så var det var stans tråkigaste måstematch. Första halvlek var så lam och det blåstes två frisparkar på hela första halvlek. Zzz… Jag vill ha det hett på plan, det ska smälla på och vara tufft. Andra halvlek var bättre. Tyvärr så slutade matchen 0-0
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: