Det är inte klokt vad sugen jag är på att träna när jag inte kan. Jag har kört lite styrketräning ikväll men det är inte samma sak som att kunna vara ute och löpträna. Imorgon ringer jag vårdcentralen så jag får träffa en sjukgymnast. Men jag är rädd att den personen ska säga att det är löpvila som gäller i flera månader. Jag vet att jag har lite katastroftankar men tänker att det är bättre att vara förberedd på det värsta.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Snygga kläder! Visst är det konstigt att när man inte kan träna är man så sugen!! Trist att inte kunna springa, men bättre att vila länge och bli bra, än att aldrig bli riktigt bra. Hoppas det går brakt hos sjukgymnasten! Jag ska gå till naprapaten och fixa vad det nu var som jag sträckte i måndags…

  2. avatar

    Älskar väskan!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: