Den osminkade sanningen… Jag har varit så trött de här dagarna, intensivt på nya jobbet och i natt kunde jag verkligen inte sova. Det första jag gjorde när jag kom hem var att gå och lägga mig och sova. Orkade verkligen inte vara vaken. Efter tuppluren kände jag mig riktigt pigg, de där korta stunderna gör verkligen stor nytta.

Vi stack iväg och kollade på div5-fotboll ikväll. Det var en helt ok match.  Imorgon är det dags för mig igen, provmatch i div5. Håller tummar och tår för mig själv att jag lyckas göra en bra match så kan jag bli rankad div5domare till nästa säsong sen.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Härlig blogg 🙂
    http://nouw.com/Nettan

  2. avatar

    Skönt att du blev piggare, nya jobb tar mkt energi

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: