29 november 2023

6:e september

Idag åkte vi iväg till Mjölby, jag som ad och Rickard som hd. Det var en match som kunde blivit tuff men med bra matchledarskap blev det lugnt istället. Jag hade bra offsidebedömningar så det känns riktigt bra

När vi kom hem gjorde vi i ordning tacos. Jah blev så galet sugen, det är ju så gott. Klockan åtta är det Breaking dawn pt2 så en kladdkaka ska bakas och så blir det lösgodis. Jag vill ha banan/apelsin/chokladglass till. Så galet gott! Har ni haft en bra dag?
 
 
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “6:e september

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: