Här har det ballat ut totalt. Jag har ätit godis och onyttigheter varje dag under en veckas tid.  Igårkväll var inget undantag. Det går inte att hålla på så här, trots att jag rör på mig mycket kommer den här kosthållningen snart göra att jag lägger på mig och det vill jag inte.
Därför ska jag nu återta disciplinen, det är slut med onyttigheter i veckorna utan bara en gång på helgen. Rickards utmaning vill jag börja med nu, kör vilodag idag, och så har jag match på tisdag (eventuellt, tiden är inte fastställd) och på onsdag då jag har en ny provmatch i herrar div 5. Just det, match lördag/söndag har jag också. Det får bli Rickards schema veckan efter.
Jag vill även komma igång med pilatesen, det har inte blivit så mycket av det, jag saknar träningsformen. framförallt att känna mig stark i magen. Inte för att jag tappat, det är mest psykologiskt. Nog babblat, är ni med mig?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  En gång per helg är bra! Då har man i alla fall en chans att lyckas 🙂

 2. avatar

  Alltid med! Har gått sisådär med nyttigheter idag dock… Måste skärpa mig, inte så mkt för vikten just nu, men boosta kroppen med bra mat så jag inte blir förkyld inför Tjurruset om 3 v!

 3. avatar

  Å jag måste nu efter semestern också tänka på vad jag stoppar i mej, hur mycket man än rör på sig ( i min ålder) så beror det ändå på hur mycket man stoppar i sig…för mycket intag sätter sig på magen direkt! Heja dej!

 4. avatar

  Heja!:)

 5. avatar

  Så länge man rör på sig är det inte lika illa som om man äter och sitter stilla 😉 Men ibland kan det vara skönt att ta bort det mitt i veckorna och endast äta till helgen

  1. avatar

   Jag vet det men vet också att om jag inte skärper till mig så kommer jag gå upp i vikt. Så mycket för mycket är det just nu, oavsett om jag rör på mig eller inte.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: