♦ När jag var arton var jag, brorsan och dåvarande pojkvännen på raveparty. Det var galet hög musik, dansande människor i neon, dreadlocks och utsvängda brallor. Det var en väldigt speciell upplevelse, en gång blev det och aldrig mer. Jag kände mig inte helt bekväm att dansa bland andra människor, mest beroende på att jag verkligen inte har någon rytm eller koordination i kroppen.
♦ Det här med bemötande är väldigt viktigt för mig och jag kan bli sur när jag träffar människor i serviceyrken som inte bemöter mig så som jag förväntar mig. Som igår på bion, försökte skoja till det lite med mannen som rev våra biljetter och han inte ens bemödade sig om att ge ett leende. Sådant stör mig! Jag vill bli bemött som jag bemöter andra, lite yrkesskadad kanske. Jag har konstaterat att jag har väldigt höga krav på vad som är ett bra bemötande.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Men gud! jag visste inte ens att man rev biljetter längre xD På våran bio kollar dom inte ens biljetterna xD Men jag håller verkligen med dig gällande människor som inte kan vara trevliga. Tycker svenskar överlag är så jävla dryga och har en pinne i röven ärligt talat. Ler man mot någon man möter så tittar dom på en som om man är dum i huvudet haha.

  2. avatar

    Håller med dig om andra punkten! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: