Den här dagen har varit väldigt blandad. Gick bredvid på en annan våning och fick en rejäl dipp och kände att ”nä, jag vill inte” men känslan vändes till positivt allt eftersom passet gick. Jag börjar tro mer och mer på det här.
Efter jobbet stack jag iväg på ett domarevent. Träffa unga domare och sen se LFC-Umeå i damallsvenskan. Det blev en väldigt trevlig kväll. Synd att LFC förlorade bara.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag kommer inte ihåg hur det var att vara ny på jobbet! Men när du kommer in i det är det mesta förhoppningsvis bara positivt!!

 2. avatar

  Lycka till med nya jobbet och hoppas du kommer att trivas bra när du har kommit in i arbetet.
  Trevlig helg!

 3. avatar

  vad härligt och skönt att det blev ett bra slut =)… "nästan" så man glömmer det dåliga ju! Ha en TREVLIG DAG och HELG…

 4. avatar

  vilka ögon!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: