2 oktober 2023

Från ett bullbak till ett annat

Jag var helt säker på att det var första oktober idag. När jag jobbat helg och sen börjar mitt i veckan blir jag ofta lite förvirrad över vilken dag det egentligen är. Men trettionde september alltså, i några timmar till. Sen känns det som att det blir höst på riktigt när vi kommer in i oktober.
För ett tag sedan lovade jag kollegorna att baka kanelbullar till Kanelbullens dag som är på söndag. De blev så goda! Iallafall, när Ida såg bullarna på bild i telefon ville hon också baka bullar. Så nu har jag en deg på jäsning här. Den ska alldeles strax bakas ut.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Från ett bullbak till ett annat

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: