5 december 2023

Intensiv träningsdag

Vilken träningsdag det varit idag. Vi började med ett tempopass för mig. Först uppvärmning i 1 kilometer och därefter var det dags att öka tempot rejält. Med en rinnande näsa var det rätt jobbigt, men flåset finns. Totalt fem kilometer blev det.
Efter min femma gick jag 2,5 kilometer medan Rickard sprang sin femma på en tid under tjugo minuter. Hans form sitter i. (Vill ni ha hjälp med personlig träning så gå in på hans hemsida: konditionochstyrka.se)
Träningsdagen slutade inte där för vi hade ju bestämt att vi skulle köra squash också. En halvtimme intensivt jobb.
Imorgon kan jag vila med gott samvete för när vi kom hem körde vi några övningar styrka för benen också. Nu mat, jag är utvsulten.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Intensiv träningsdag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: